ID-100175253När du ska skaffa en bra och billig MC försäkring ska du inte bara stirra dig blind på prislappen, även om den naturligtvis också är viktig. Men ärligt talat, hur kul är det att teckna en billig MC försäkring som har löjligt höga krav, hög självrisk och som inte innehåller allt en MC försäkring bör innehålla? Nej, det är ju helt värdelöst och onödigt eftersom det faktiskt finns en hel del billiga MC försäkringar att välja på.

Ok, så det du bör göra innan du skaffar en billig MC försäkring är att jämföra både pris och innehåll noggrant. Det kan du till exempel göra på mc-forsakring.com som tipsar om många billiga MC försäkringar som du kan jämföra. När du jämför mc försäkringar bör du alltid börja med att titta på vad MC försäkringen täcker, hur hög självrisken är, vilka villkor som gäller och så vidare. Efter det tittar du på priset, men tänk på att alla MC försäkringar är mycket individuella och din försäkringspremie påverkas av din ålder, vilken motorcykel du har, om du är man eller kvinna och så vidare. När du väl har hittat en riktigt billig MC försäkring som håller måttet kan du få ner priset ytterligare om du uppfyller visa aktsamhetskrav och samlar flera försäkringar hos samma försäkringbolag. Då kan du få en riktigt billig mc försäkring.