Om du är trött på alla hel- och halvfabrikat som du hittar i disken på ICA och trött på att vara trött, orkeslös och utmattad kanske det är dags att börja äta nyttig mat istället. Nyttig mat kan vara som Prozac för sinnet och en vitamininjektion för kroppen. Om du dessutom kombinerar den nyttiga maten med lite motion kan ditt liv ta en helt ny vändning. Det kommer att vara ditt första steg mot ett bättre och piggare liv.

Jag talar om det här av egen erfarenhet. Tidigare åt jag ofta skräpmat. Jag åt hamburgare och pommes frites på McDonalds, beställde hem pizza, köpte färdiga rätter i livsmedelsaffären och åt stora portioner med biffar och mängder av friterad potatis och så en fet bearnaisesås till det. Snacka om att jag inte mådde bra! Jag var trött hela tiden och dessutom gick jag upp i vikt för varje månad som gick. När jag sedan började äta nyttig mat och började motionera regelbundet tog mitt liv helt klart en ny vändning. Okej, under den första tiden tyckte jag att det var tråkigt att äta nyttig mat och det var grymt jobbigt att motionera, men efter några veckor började jag bara må bättre och bättre. Idag är jag inte ens sugen på skräpmat längre utan håller mig bara till nyttig mat.

Om du också vill börja äta nyttig mat bör du införskaffa några nyttiga recept och sådana hittar du på hälsosajten nyttigarecept.se.