Jag har nyligen börjat fundera på att börja bygga hemsidor och därför har jag börjat leta efter ett billigt webbhotell. Jag har inga större erfarenheter av webbhotell så jag har spenderat mycket tid framför datorn för att lära mig så mycket som möjligt. Tydligen är det inte särskilt svårt att få tag i ett billigt webbhotell men man bör titta noga på vad man får för pengarna.

Snabbt och stabilt webbhotell

Vad jag behöver är ett billigt webbhotell som är snabbt och stabilt. Min plan är att jag ska bygga ett större antal hemsidor som jag så småningom ska börja tjäna pengar på och därför är det extremt viktigt för mig att mina hemsidor aldrig ligger nere eller är slöa. Helst vill jag hitta ett billigt webbhotell som även ger mig en stor trafikmängd eftersom jag hoppas på många besökare som ska kunna titta på de filmklipp jag tänker lägga upp på hemsidorna.

Webbhotell med gratis publiceringsverktyg

Eftersom jag inte är någon expert på att bygga hemsidor och webbhotell behöver jag, utöver stabilitet och trafikmängd, ett billigt webbhotell som erbjuder ett gratis publiceringsverktyg (till exempel WordPress) och en bra support som jag kan vända mig till om något strular.

Som tur är har jag hittat en sajt som heter http://kopwebbhotell.se/. Den sajten har gett mig massor av bra information som kommer att hjälpa mig att hitta ett riktigt bra billigt webbhotell.