Feldermania.se

Ekonomisk och samhällskritisk blogg

Månad: maj 2014

På jakt efter en billig MC försäkring?

ID-100175253När du ska skaffa en bra och billig MC försäkring ska du inte bara stirra dig blind på prislappen, även om den naturligtvis också är viktig. Men ärligt talat, hur kul är det att teckna en billig MC försäkring som har löjligt höga krav, hög självrisk och som inte innehåller allt en MC försäkring bör innehålla? Nej, det är ju helt värdelöst och onödigt eftersom det faktiskt finns en hel del billiga MC försäkringar att välja på.

Ok, så det du bör göra innan du skaffar en billig MC försäkring är att jämföra både pris och innehåll noggrant. Det kan du till exempel göra på mc-forsakring.com som tipsar om många billiga MC försäkringar som du kan jämföra. När du jämför mc försäkringar bör du alltid börja med att titta på vad MC försäkringen täcker, hur hög självrisken är, vilka villkor som gäller och så vidare. Efter det tittar du på priset, men tänk på att alla MC försäkringar är mycket individuella och din försäkringspremie påverkas av din ålder, vilken motorcykel du har, om du är man eller kvinna och så vidare. När du väl har hittat en riktigt billig MC försäkring som håller måttet kan du få ner priset ytterligare om du uppfyller visa aktsamhetskrav och samlar flera försäkringar hos samma försäkringbolag. Då kan du få en riktigt billig mc försäkring.

Vill du börja äta nyttigare mat?

Om du är trött på alla hel- och halvfabrikat som du hittar i disken på ICA och trött på att vara trött, orkeslös och utmattad kanske det är dags att börja äta nyttig mat istället. Nyttig mat kan vara som Prozac för sinnet och en vitamininjektion för kroppen. Om du dessutom kombinerar den nyttiga maten med lite motion kan ditt liv ta en helt ny vändning. Det kommer att vara ditt första steg mot ett bättre och piggare liv.

Jag talar om det här av egen erfarenhet. Tidigare åt jag ofta skräpmat. Jag åt hamburgare och pommes frites på McDonalds, beställde hem pizza, köpte färdiga rätter i livsmedelsaffären och åt stora portioner med biffar och mängder av friterad potatis och så en fet bearnaisesås till det. Snacka om att jag inte mådde bra! Jag var trött hela tiden och dessutom gick jag upp i vikt för varje månad som gick. När jag sedan började äta nyttig mat och började motionera regelbundet tog mitt liv helt klart en ny vändning. Okej, under den första tiden tyckte jag att det var tråkigt att äta nyttig mat och det var grymt jobbigt att motionera, men efter några veckor började jag bara må bättre och bättre. Idag är jag inte ens sugen på skräpmat längre utan håller mig bara till nyttig mat.

Om du också vill börja äta nyttig mat bör du införskaffa några nyttiga recept och sådana hittar du på hälsosajten nyttigarecept.se.

© 2019 Feldermania.se

Tema av Anders NorenUpp ↑