Feldermania.se

Ekonomisk och samhällskritisk blogg

Månad: september 2013

Smslån – ett snabbt lån

ID-100145306

Ett sms lån är ett mycket snabbt lån. Du får ett blixtsnabbt svar på din ansökan, ditt smslån betalas ut mycket snabbt och det ska betalas tillbaka snabbt.

De flesta smslångivare ger dig svar direkt på skärmen när du ansöker om ett smslån på nätet annars tar det bara några minuter tills du har fått ett svar. Om din låneansökan är godkänd betalas pengarna ut omedelbart och hamnar på ditt bankkonto inom några timmar om du ansöker på dagen. Om du ansöker på kvällen eller helgen sitter pengarna på ditt konto nästkommande dag. Men du kan faktiskt även få ditt sms lån direkt om du gör din ansökan under kontorstid. Smslångivarnas kontor brukar ha öppet alla dagar i veckan och även sent på vardagkvällarna så det är i princip bara på natten som du inte kan få ditt sms lån direkt. För att kunna få ett sms lån direkt måste du emellertid ha samma bank som smslångivaren. Vanliga banker som smslångivarna brukar använda sig av är Handelsbanken, Nordea och Danske Bank och många smslångivare använder sig av flera banker. Så om du använder dig av en av dessa storbanker kan du alltså få ditt sms lån direkt. Det kan ju vara guld värt att få ett sms lån direkt om någon oförutsedd utgift plötsligt dyker upp under en dum tid på dygnet.

Ett smslån ska även betalas tillbaka snabbt, vilket normalt innebär inom 14 – 90 dagar.

Underkläderpånätet.com – Hitta bra underkläder!

Besökte under gårdagen en otroligt bra sida även fast den rent utseendemässigt saknar en del och det är som titeln säger underkläderpånätet.com men den sidan har samlat en massa kläder från olika webbshoppar så att du som letar efter något speciellt kan hitta det du letar efter och oftare billigare.

Själv hamnade jag på Frank Dandy och köpte några kalsonger som jag tyckte såg sjukt snygga ut men jag hoppas jag valde rätt storlek då det skiftar för mig mellan M och L beroende på märke. Jag hoppas L inte ser för stort ut då det alltid är bättre att kallingarna sitter snyggt och tajt istället för att det ser ut som att man lånat sin farsas kallingar. Det är ytterst få tjejer som tycker det är snyggt och ytterst få killar tycker det är snyggt men jag har märkt att det är många som använder sig av alldeles för stora kalsonger istället för att använda något åtsittande.

Men jag tycker att ni borde besöka den sidan också och den har inte bara underkläder för killar utan har även en massa underkläder för tjejer så det borde passa alla i stort sätt. Ni kanske får möjligheten att göra ett bra klipp och spara en del pengar på att besöka sidan.

© 2019 Feldermania.se

Tema av Anders NorenUpp ↑