Feldermania.se

Ekonomisk och samhällskritisk blogg

Kategori: Uncategorized

Varför börja blogga?

Det finns olika skäl till att folk väljer att börja blogga och de vanligaste är nog att man antingen har ett brinnande intresse för något eller att man vill tjäna lite extra pengar. Men dessutom är det ju så att många bara tycker det är roligt att dela med sig av egna upplevelser och erfarenheter och av den anledningen bestämmer sig för att börja blogga. Och vill man blogga så varför inte blogga gratis på en bloggsajt som Blogger eller WordPress? Ja, där kan du faktiskt blogga gratis, helt gratis.

Något som framför allt yngre tjejer väljer att börja blogga gratis om är mode, dels för att de själva är modeintresserade men även för att man vet att många andra delar det intresset. Genom att börja blogga gratis om sitt stora intresse eller hobby kan man inte bara dela med sig av sina egna åsikter utan även få många tips råd och idéer från likasinnade.

Att kunna tjäna en liten extraslant på att börja blogga gratis är naturligtvis en stor fördel för de flesta. Om man återigen tar mode som ett exempel så kan man registrera sig på ett affiliatenätverk och vända sig till företag som säljer produkter som har med mode att göra och på så sätt få lägga upp reklam på sin blogg. När någon klickar på annonsen och sedan köper något får man provision och på så sätt tjänar man till och med pengar på sitt gratisbloggande.

Om du vill veta mer om att blogga gratis rekommenderar jag en sajt som heter http://www.blogga-gratis.se.

Spara tusenlappar på billiga presenter på nätet

Om du gillar att köpa många eller fina presenter till födelsedagar, bröllopsdagar, till julen och vid alla andra tillfällen då man ger bort presenter tjänar du såklart mycket pengar på att köpa billiga presenter. Och var hittar du då billiga presenter någonstans? På nätet såklart. Det är det enda stället där du alltid kan hitta billiga presenter, inte bara när det är rea.

Om du handlar dina presenter på nätet så sparar du massor av pengar. Ja, du kan spara tusentals kronor om året om du gillar att köpa presenter. På nätet kostar presenterna 10 – 50 % mindre än i den vanliga butiken, snacka om billiga presenter! Anledningen till att presenterna är så billiga på nätet är att nätbutikerna har sitt lager på platser som har en mycket låg lokalhyra. Dessutom behöver de inte ha personal som tar betalt i kassan eftersom du betalar helt på egen hand, och inte heller behöver presentbutikerna på nätet ha en massa personal som ger dig info och presenttips eftersom all info och alla presenttips finns på deras hemsida.

Om du vill handla billiga presenter på nätet ska du vända dig till en sajt som tipsar dig om en massa billiga presenter och som visar dig var du kan handla dem, en sådan sajt är www.billigapresenter.com.

Hitta ett billigt webbhotell

Jag har nyligen börjat fundera på att börja bygga hemsidor och därför har jag börjat leta efter ett billigt webbhotell. Jag har inga större erfarenheter av webbhotell så jag har spenderat mycket tid framför datorn för att lära mig så mycket som möjligt. Tydligen är det inte särskilt svårt att få tag i ett billigt webbhotell men man bör titta noga på vad man får för pengarna.

Snabbt och stabilt webbhotell

Vad jag behöver är ett billigt webbhotell som är snabbt och stabilt. Min plan är att jag ska bygga ett större antal hemsidor som jag så småningom ska börja tjäna pengar på och därför är det extremt viktigt för mig att mina hemsidor aldrig ligger nere eller är slöa. Helst vill jag hitta ett billigt webbhotell som även ger mig en stor trafikmängd eftersom jag hoppas på många besökare som ska kunna titta på de filmklipp jag tänker lägga upp på hemsidorna.

Webbhotell med gratis publiceringsverktyg

Eftersom jag inte är någon expert på att bygga hemsidor och webbhotell behöver jag, utöver stabilitet och trafikmängd, ett billigt webbhotell som erbjuder ett gratis publiceringsverktyg (till exempel WordPress) och en bra support som jag kan vända mig till om något strular.

Som tur är har jag hittat en sajt som heter http://kopwebbhotell.se/. Den sajten har gett mig massor av bra information som kommer att hjälpa mig att hitta ett riktigt bra billigt webbhotell.

Vill du börja äta nyttigare mat?

Om du är trött på alla hel- och halvfabrikat som du hittar i disken på ICA och trött på att vara trött, orkeslös och utmattad kanske det är dags att börja äta nyttig mat istället. Nyttig mat kan vara som Prozac för sinnet och en vitamininjektion för kroppen. Om du dessutom kombinerar den nyttiga maten med lite motion kan ditt liv ta en helt ny vändning. Det kommer att vara ditt första steg mot ett bättre och piggare liv.

Jag talar om det här av egen erfarenhet. Tidigare åt jag ofta skräpmat. Jag åt hamburgare och pommes frites på McDonalds, beställde hem pizza, köpte färdiga rätter i livsmedelsaffären och åt stora portioner med biffar och mängder av friterad potatis och så en fet bearnaisesås till det. Snacka om att jag inte mådde bra! Jag var trött hela tiden och dessutom gick jag upp i vikt för varje månad som gick. När jag sedan började äta nyttig mat och började motionera regelbundet tog mitt liv helt klart en ny vändning. Okej, under den första tiden tyckte jag att det var tråkigt att äta nyttig mat och det var grymt jobbigt att motionera, men efter några veckor började jag bara må bättre och bättre. Idag är jag inte ens sugen på skräpmat längre utan håller mig bara till nyttig mat.

Om du också vill börja äta nyttig mat bör du införskaffa några nyttiga recept och sådana hittar du på hälsosajten nyttigarecept.se.

Många bra antivirusprogram

Nej, du behöver inte betala en massa pengar för att få ett bra antivirusprogram. Det finns faktiskt många riktigt bra gratis antivirusprogram som till och med är bättre på att stoppa virus och andra skadliga koder än ett kommersiellt antivirusprogram, det finns flera tester som styrker detta. Ett riktigt bra gratis antivirusprogram är mycket effektivt på att stoppa virus, maskar, trojaner, spionprogram, rotkits, farliga scripts och en massa annat elände.

Den enda anledningen till att många betalar för ett antivirusprogram istället för att skaffa ett gratis antivirusprogram är att den kommersiella versionen brukar ha fler funktioner, funktioner som till exempel en föräldrakontroll, en funktion för säkra banktransaktioner online och ett identitetsskydd. De som är extremt noga med sin internetsäkerhet brukar därför skaffa ett kommersiellt antivirusprogram istället för ett gratis antivirusprogram. Och det är även så att de allra bästa kommersiella programmen är något bättre på att stoppa virus och andra skadliga program än de bästa gratisversionerna.

Vare sig du vill skaffa ett gratis antivirusprogram eller en kommersiell version kan du besöka http://antivirusguide.nu som guidar dig rätt i djungeln av antivirusprogram. Där hittar du marknadens bästa kommersiella och gratis antivirusprogram. Jag kan starkt rekommendera den sidan för det var där jag hittade mitt suveräna antivirusprogram.

Om du är ute efter riktigt billiga lampor

Det finns många saker här i livet som det inte alls är kul att lägga pengar på men som man ändå måste lägga pengar på, till exempel tandläkarbesök, toapapper, tandkräm och lampor. Okej, visst kan det vara kul att lägga pengar på riktigt estetiska lampor men när jag skrev lampor syftade jag på lampor som ljuskälla, alltså glödlampor, lågenergilampor, led lampor och så vidare. Nej, det är inte roligt att lägga pengar på sådant som lampor och därför är det tur att man numera kan hitta riktigt billiga lampor online.

Om du fattar det mogna beslutet och börjar handla billiga lampor online kommer du direkt att se att det är mycket billigare att köpa billiga lampor online istället för på IKEA, husgerådsbutiken eller i den vanliga lampaffären. Det är såklart riktigt bra eftersom lampor som sagt är en helt värdelös men nödvändig utgiftspost. Inge nog med att det finns riktigt billiga lampor online, här hittar du precis allt i lampväg. Utbudet av billiga lampor online är nämligen enormt stort. Du kan alltid surfa in på http://lampjakt.se/ så ser du själv att det här inte är något som jag bara hittar på.

Behöver du låna pengar och har en betalningsanmärkning?

Det finns situationer då man behöver låna pengar och då är det inte så bra om man har en betalningsanmärkning efter som de flesta långivare inte tillåter betalningsanmärkningar. Men hos vissa långivare kan du faktiskt låna pengar med betalningsanmärkning, det gäller bara att hitta rätt långivare. Och var kan du hitta sådana långivare? Tja, till exempel på www.betalningsanmarkningar.nu som listar en drös med långivare som du kan låna pengar med betalningsanmärkning hos. Där hittar du till och med långivare som inte bara kan låna ut pengar med betalningsanmärkning, utan som även erbjuder gratis lån trots betalningsanmärkningar. Det låter helt otroligt, men det är faktiskt sant.

Om du också är ute efter att låna pengar med betalningsanmärkning måste du ha två saker i åtanke: du får oftast inte ha alltför många betalningsanmärkningar och du får inte ha för nya anmärkningar. Det finns förvisso långivare som inte har några direkta regler när det gäller detta, men de flesta godkänner inte fler än 6 betalningsanmärkningar och du får inte ha anmärkningar som är nyare än 6 månader. Normalt får du inte heller ha några kvarvarande skulder hos kronofogden. Förövrigt har dessa långivare som tillåter betalningsanmärkningar inga speciella krav på dig som vill låna pengar med betalningsanmärkning.

Skaffa ett webbhotell till ditt företag

Om du funderar på att skaffa ett webbhotell som du kan lägga upp din företagshemsida på måste du välja ett riktigt snabbt och stabilt webbhotell. Ett snabbt och stabilt webbhotell gör att din företagshemsida alltid kommer att vara tillgänglig och ett den laddas snabbt i dina kunders webbläsare. Det här är mycket viktigt för annars kommer du garanterat att förlora kunder och missa många potentiella kunder. Det är alltså viktigt att du väljer ett riktigt snabbt och stabilt webbhotell för ditt företag, men det finns även andra saker du bör tänka på innan du skaffar ett webbhotell företag.

Webbhotell företag – utrymme. När det gäller utrymme räcker det oftast med några GB om du ska skaffa ett webbhotell företag, i alla fall om din hemsida inte är extremt omfattande eller har en massa högupplöst video på själva hemsidan.

Webbhotell företag – trafik. Om du har många besökare på din hemsida och/eller har en massa tungt material på hemsidan, till exempel högupplösta filmklipp som inte är inbäddade från till exempel Youtube eller Vimeo, bör du välja ett webbhotell företag som ger dig en stor tillåten trafikmängd.

Webbhotell företag – support. En bra support är mycket viktig om du har en företagshemsida, för om något strular är det viktigt att du får hjälp på en gång av en kunnig support.

Om du vill få fler tips på vad du bör tänka på när du ska välja ut ett webbhotell till ditt företag ska du besöka webbhotellforetag.se som är en sajt som är specialiserad på webbhotell för företag.

Smslån – ett snabbt lån

ID-100145306

Ett sms lån är ett mycket snabbt lån. Du får ett blixtsnabbt svar på din ansökan, ditt smslån betalas ut mycket snabbt och det ska betalas tillbaka snabbt.

De flesta smslångivare ger dig svar direkt på skärmen när du ansöker om ett smslån på nätet annars tar det bara några minuter tills du har fått ett svar. Om din låneansökan är godkänd betalas pengarna ut omedelbart och hamnar på ditt bankkonto inom några timmar om du ansöker på dagen. Om du ansöker på kvällen eller helgen sitter pengarna på ditt konto nästkommande dag. Men du kan faktiskt även få ditt sms lån direkt om du gör din ansökan under kontorstid. Smslångivarnas kontor brukar ha öppet alla dagar i veckan och även sent på vardagkvällarna så det är i princip bara på natten som du inte kan få ditt sms lån direkt. För att kunna få ett sms lån direkt måste du emellertid ha samma bank som smslångivaren. Vanliga banker som smslångivarna brukar använda sig av är Handelsbanken, Nordea och Danske Bank och många smslångivare använder sig av flera banker. Så om du använder dig av en av dessa storbanker kan du alltså få ditt sms lån direkt. Det kan ju vara guld värt att få ett sms lån direkt om någon oförutsedd utgift plötsligt dyker upp under en dum tid på dygnet.

Ett smslån ska även betalas tillbaka snabbt, vilket normalt innebär inom 14 – 90 dagar.

© 2019 Feldermania.se

Tema av Anders NorenUpp ↑