Feldermania.se

Ekonomisk och samhällskritisk blogg

Kategori: Lån och krediter

Enkelt att ansöka om privatlån

För inte alltför länge sedan var det ett stort projekt när man ville ta ett privatlån. Först var man tvungen att boka en tid på banken och sedan skulle man sitta ner och prata med en handläggare för att sedan vänta ett antal dagar för att få pengarna utbetalda om lånet beviljades. Så ser det tack och lov inte ut i dag. Nej, idag kan du ansöka om privatlån på nätet och du får oftast ett preliminärt svar direkt på datorskärmen. Det slutgiltiga beslutet och en eventuell utbetalning sker inom bara några få bankdagar.

Vad kan du använda ett privatlån till?

Ett privatlån kan vara på alltifrån 10 000-20 000 kr ända upp till 350 000 kr. Hur mycket du får låna och hur lång avbetalningstid du får när du ska ansöka om privatlån beror på din ekonomi, bankens villkor och dina egna önskemål. Det är väldigt smidigt att ansöka om privatlån eftersom du inte behöver redogöra för vad du ska använda pengarna till. Du kan ansöka om privatlån för att köpa bil, båt, möbler, resor eller till och med för att betala kontantinsatsen när du ska köpa en bostad.

Krav för att ansöka ett privatlån

För att få ansöka om privatlån, eller snarare bli beviljad ett privatlån, måste du vara minst 18 år. Det finns emellertid vissa banker som kräver att du är äldre än så. Du måste ha en fast inkomst på minst 100 000 kr per år och du får oftast inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder till kronofogden. Mer information om det här hittar du på http://privatlana.se.

Och nu lite om sms lån

Om du har dålig koll på vad ett sms lån är för något så ska du läsa vidare, för här kommer jag att snabbt beskriva vad ett sms lån är för något.

Ett sms lån är ett slags privatlån som inte kräver någon säkerhet och som används för konsumtion av saker du vill ha och för oförutsedda utgifter. Ett sms lån är ett mycket snabbt lån vilket innebär att du får ett blixtsnabbt svar på din låneansökan (oftast direkt på skärmen) och lånet betalas ut inom en kvart om du har samma bank som långivaren annars tar det någon timme om du gör din ansökan på dagen. Tänk på att kreditupplysning görs i många fall.

Ett sms lån kan vara på alltifrån 500 kr upp till 15 000 kr och har en lånetid på 14 – 90 dagar. Hur lång låntiden blir för ett visst sms lån beror på smslångivare och hur mycket du lånar. Ett sms lån har också mycket lägre lånekrav än ett vanligt privatlån har. Du behöver till exempel inte har någon fast anställning, du kan låna även om du bara jobbar extra eller lever på A-kassa, och inkomstkraven är riktigt låga. Du har även möjlighet att ta låna pengar med betalningsanmärkning.

Sveriges Mikrolån hos 1mikrolån.se

Alla som har hängt med i debatten om mikrolån och sms lån vet om att det inte ses som något positivt att använda sig av dessa typer av lån utan att det idag ses som att enbart arbetslösa eller kreditovärdiga människor använder sig av dessa möjligheter för att kunna antingen försörja ett missbruk eller för att kunna klara av ytterligare en månad av överkonsumtion.

Men sanningen är verkligen annorlunda än den bilden som svensk media vill förmedla till de svenska konsumenterna när det gäller mikrolån och det är att väldigt många vanliga människor använder sig av denna typ av lån för att kunna hantera olika problem som uppstår i deras privatekonomi som tex tandläkare eller bilreparationer och det var något som var totalt oväntat för mig som trodde att det enbart var människor med väldigt dålig ekonomi som använde sig av detta.

På sidan 1mikrolån.se som jag hittat kan man läsa mer om olika mikrolån och vad det är för priser som gäller för de olika lånen samt vilka villkor som långivaren lånar ut pengar till.

Numera finns det flera långivare som erbjuder räntefria mikrolån för att konsumenten ska kunna testa och se hur enkelt det fungerar och vissa har som standard att det alltid är räntefritt om du betalar tillbaka pengarna inom 14 dagar vilket jag ser som en gyllene möjlighet att kunna låna pengar snabbt och enkelt när man behöver lite extra kapital.

Hitta all information om mikrolån på 1mikrolån.se

Sms lån med 1smslån.se snabbt och enkelt

Hitta nya smslån med 1smslån.se

Alla är vi någon gång under våra liv i behov av att få in lite extra pengar för att hantera oväntade utgifter och då kan ett smslån vara något otroligt positivt som kan göra att vi klarar av vår försörjning på ett sådant sätt att vi inte längre behöver oroa oss över att de oväntade utgifterna ska leda vidare till kronofogden eller till inkasso och på det sättet få större problem än vad vi redan har och det ska inte förringas att det kan åstadkomma en enorm press på en individ som lider av ekonomiska proble då det kan bli svårare att klara av sitt egna liv.

1smslån.se är sidan för dig som letar aktivt efter ett sms lån, vilken anledning du har till att ta ett sms lån överlåter jag åt dig själv att klura ut och det ska inte ifrågasättas av personer som inte har din insikt i den egna privata ekonomin. 1smslån.se ger dig möjligheten att snabbt hitta ett lån på 1000, 2000 eller 3000 kr beroende på vad du behöver pengarna till och om du har en betalningsanmärkning då sidan underlättar ditt letande.

Besök 1smslån.se så kan du utan problem låna dem pengarna du behöver genom ett sms lån snabbt och smidigt.

Hitta mer information om sms lån direkt

Hitta ett sms lån direkt snabbt och enkelt

Alla har vi någon gång varit i behov av att få in lite extra pengar snabbt och enkelt helst samma dag och det är här ett sms lån direkt är fördelaktigt att ta om man behöver få in pengarna smidigt på sitt konto. Därför vill jag hjälpa er att hitta sms lån direkt så enkelt som möjligt och tipsa om en sida jag själv använde mig av när jag behövde lite extra pengar för att betala tandläkaren och det är http://smslåndirekt.com som listar alla sms lån direkt på sin huvudsida och där du inte behöver spendera timmar för att få reda på all relevant information som du kan tänkas behöva när du vill ta ett sms lån direkt.

Jag lyckades på mindre än en minut hitta ett sms lån direkt som passade efter mina behov och jag hade pengarna på kontot inom en timma efter det att jag gjort ansökan om ett lån på 3000 kr och då kunde jag glatt gå i väg till tandläkaren för att laga mina två hål som jag hade och som började göra ont. Det är därför jag vill att ni ska veta om att det finns alternativ när man behöver lite extra pengar.

© 2019 Feldermania.se

Tema av Anders NorenUpp ↑